فرآیند تولید در کارخانه‌های مواد غذایی از امور پیچیده‌ای تشکیل می‌شود که در آن از ماشین‌آلات برای خرد کردن و جداسازی، خشک کردن و گرم کردن استفاده می‌شود. فرآیندهای جابجایی از طریق سیستم‌های مختلف نقاله مکانیکی و پنوماتیکی به هم متصل می‌شوند تا از جابجایی موثر مواد اطمینان حاصل شود. علاوه بر این، کارخانه‌های مواد غذایی اغلب دارای مناطق حیاتی مختلفی هستند که عبارتست از پستهای برق با توربین‌ها و ترانسفورماتورها و همچنین انواع مختلف انبارها و اتاق‌های سرور.

گسترش اتوماسیون و افزایش سرعت تولید هرچه بیشتر باعث افزایش فوق‌العاده‌ای در ریسک وقوع حریق می‌شود. به دلیل ماهیت به هم پیوسته‌ی فرآیندهای تولید ،آتش‌سوزی می‌تواند به سرعت به سایر مناطق گسترش یابد. بار حریق بالا در ترکیب با ذرات ریز گرد و غبار می‌تواند به سرعت باعث آتش‌سوزی و انفجار شود که می‌تواند کل فرآیند تولید را متوقف کند.

شعله ، دود، انتشار گاز، گرما – اینها جنبه‌های مختلف حریق را تشکیل می‌دهند. شرکت ایمن کیهان صدر با دارا بودن نمایندگیهای معتبر از برندهای معتبر بین المللی راهکارهای مخصوص صنایع غذایی را ارائه می‌دهد. مهمترین بخش از یک سیستم حفاطت در برابر حریق استفاده از تجهیزات اعلام حریق مناسب و استاندارد می‌باشد. با نصب آشکارسازهای شعله،دود و حرارت و کنترل آنها توسط یک کنترل‌پنل مرکزی می‌‌توان سطح ایمنی این صنایع را به میزان قابل توجهی ارتقا داد. این کنترل‌پنل وظیفه‌ی دریافت سیگنالهای هشدار از دتکتورهای مذکور را داشته تا بر اساس سناریوهای تعریف شده بتواند نسبت به فعالسازی سیستمهای اطفا حریق فرامین خروجی را صادر نماید.

سیستم اسپرینکلر حفاظت کلی ساختمان را در کارخانه مواد غذایی تضمین می‌کند. شرکت ایمن کیهان صدر طیف گسترده‌ای از انواع اسپرینکلرهای استاندارد از برندهای معتبر را ارائه می‌دهد که برای محلهای نصب مختلف سازگاری بالایی دارند.

در محیطهایی با ریسک حریق خاص یا شرایط متفاوت - علاوه بر و یا به جای سیستم اسپرینکلر - نیاز به یک سیستم حفاظتی متناسب با نوع تجهیزات مستقر در آنها می‌باشد. بنابراین می‌توان از سیستم‌های اطفای حریق گازی نظیر: سیستم‌های اطفا حریق گاز بی‌اثر ، سیستم‌های اطفاء دی اکسید کربن و سیستم‌های اطفاء Clean Agent استفاده کرد.